Hem Naturlig Sötning Steviaprodukter Historia FAQ Recept Shop Kontakt Press ÅF

Hälsobloggar

Att träna och äta rätt är inte alltid så lätt. Här vi ge lite plats åt personer som ägnar en stor del av sin tid åt att hjälpa oss andra vara så hälsosamma vi kan.

Hälsocoachen - Liberta Mehmedi

Hälsocoachen Liberta Mehmedi

Bloggen syftar till att öka medvetenhet och kunskapen, väcka tankar och diskussioner både när det kommer till den sociala, psykologiska och fysiska hälsan, samt ge motivation, inspiration och verktyg till förändring/förbättring

Liberta tränar och tävlar i taekwondoLiberta är utbildad hälsocoach (2 år) med fördjupning i folkhälsa och hälsopsykologi. Hon har även ett flertal kurser i idrottspsykologi, näringslära, hälsa och fysisk aktivitet, mat mm. I grunden har hon även en 3 årigt omvårdnadsprogram. För tillfället läser hon Folkhälsovetenskap C.

Liberta har även aktiv tränat och tävlat i taekwondo under många år. Senaste tävlingen var Svea Cup 2010 i Stockholm, sparring damer 52/58 kg där hon tog hem första priset. Samma år tävlade hon i Stenungsund Open XXII, Sparring Sen damer -63kg där hon åter tog första pris.

Läs hennes trevliga och inspirerande blogg där hon bland annat använder SteviaVital® i sina mat-tips.

http://halsocoaching.blogspot.com

Stevia Vital ® Steviasocker & Extrakt

Stevia Vital ® är ett naturligt och gott sötnings-medel från plantan Stevia Rebaudiana.
Det speciella med Stevia Vital ® är att det är helt naturligt, har noll kalorier, noll kolhydrater och noll GI. Godkänt av WHO/FDA/EFSA  Läs mer »

Handla här. Fraktfritt över 600:- !

I vår webbshop hittar du våra olika Stevia-produkter i dess olika former, bordssocker och koncentrat. Du väljer den som passar dig bäst. Just nu fraktfritt över 600:- (Gäller Sverige).
Gå till webbshoppen »

Handla i din lokala butik!

Nu kan du kan prata med din butik så att de tar hem våra produkter! Genom att handla lokalt slipper du t ex fraktkostnad och expeditionsavgift.
Be dem ta hem din SteviaVital-favorit.
Återförsäljare sökes»